Homepagina Hoorstyle Gebruikersreview Ruby Oticon

Gebruikersreview Ruby Oticon

Janneke
455 Weergaven
Wanneer je slechthorend bent heeft dit invloed op jouw hele leven. Daarom is het extra belangrijk om de juiste apparaten en ondersteuning te hebben om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren!

Hoewel de meeste hoortoestellen er hetzelfde uitzien, zijn er grote verschillen op te merken. Om tot het juiste hoortoestel te komen test ik diverse hoortoestellen en accessoires uit. Dit doe ik op verschillende plekken om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Voor deze review heb ik twee maanden de Ruby van Oticon uitgeprobeerd. Het is een hoortoestel die binnen de zorgverzekering valt, en dit zie je terug in de prijs.

Oticon staat er als merk bekend om dat zij zich richten op een zo optimaal mogelijk geluid. En ontwikkelt hoortoestellen om aan te sluiten op de verwerking en het begrijpen van geluid in de hersenen. Maar wat voor invloed heeft dit op jouw functioneren wanneer je dit hoortoestel draagt? Hoe is de geluidskwaliteit? En functioneert hij ook goed in uitdagende luistersituaties? En wat is het verschil met de hoortoestellen uit het duurdere segment?

In deze onafhankelijke review deel ik mijn ervaringen hierover met jou. Hoewel ieder gehoorverlies anders is hoop ik dat jij er wat aan hebt. En het jou inzicht kan geven in welke merken er allemaal op de markt zijn.

Wil je meer over het gehoorapparaat, of de prijs weten? Of het toestel vrijblijvend uitproberen?

Klik dan even op deze link voor meer informatie.

2 Reactie's
2

2 Reactie's

Maaike 2 June 2021 - 13:14

Mag ik jou vragen, heb je er aardig wat op gestreamd gedurende de dag?

Antwoorden
Janneke 2 June 2021 - 20:44

Ik weet niet wat normaal of gemiddeld is, maar ik bel erover en bekijk filmpjes enz via mijn telefoon. Het hoortoestel is de hele dag gekoppeld aan het hoortoestel! 🙂 Hoop dat je hier wat mee kunt. Groetjes

Antwoorden

Laat een reactie achter

Gerelateerde berichten